Uklanjanje bradavica - uklanjanje kurjeg oka - uklanjanje kondiloma

Uklanjanje promena na koži

Pogledajte promene koje uklanjamo u Beogradu i Novom Sadu

Estetsko uklanjanje promena na koži

Kozmedika je deo centra za bradavice i druge promene na koži. Sertifikovano i obučeno osoblje savremenim plasma laserom otklanja promene na koži iz estetskih razloga brzo, sigurno i povoljno. Ovo su najtraženije promene koje uklanjamo:

Uklanjanje svih vrsta bradavica laserom

UKLANJANJE SVIH VRSTA BRADAVICA LASEROM

Plasma laserom vršimo estetsko uklanjanje bradavica na vratu, kapku, licu, bradavica na stopalu, bradavica na prstu. Pre svakog tretmana se nanosi lokalna anestezija u vidu spreja ili kreme.

Pročitajte više
Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

UKLANJANJE KONDILOMA KOD MUŠKARACA LASEROM

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

Pročitajte više
Uklanjanje kurjeg oka laserom

UKLANJANJE KURJEG OKA LASEROM

Kurje oko spada u podvrstu HPV virusa i manifestuje se u dva oblika, tvrdo i meko kurje oko. Ova promena nastaje kao posledica više faktora: urođeni deformiteti stopala, tesna i neudobna obuća.

Pročitajte više
Uklanjanje fibroma laserom

UKLANJANJE FIBROMA LASEROM

Fibromi se manifestuju na koži ispod epitela ili dublje, veličine od nekoliko milimetara do nekoliko santimetara (naziva se još i gigantski fibrom), ovalne ili okrugle promene na koži jasno ograničene od okoline.

Pročitajte više
uklanjanje hemangioma laserom

UKLANJANJE HEMANGIOMA LASEROM

Hemangiomi su benigne promene na koži nastale od endotelnih ćelija koje oblažu krvne sudove, obeležena povećanim brojem normalnih ili abnormalnih krvnih sudova ispunjienih krvlju.

Pročitajte više
Uklanjanje ksantelazmi laserom

UKLANJANJE KSANTELAZMI LASEROM

Ksantelazma nastaje kao oblik kožnih ksantoma koji sadrže lipide u vidu esterifikovanih molekula. Razvijanje ksantelazme kod ljudi koji imaju uredan biohemijski nalaz lipida u krvi, vezuje se za genetski faktor.

Pročitajte više
GRIZ NA LICU I OKO OČIJU (MILIE)

GRIZ NA LICU I OKO OČIJU (MILIE)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

Pročitajte više