Tretmani tela u Beogradu i Novom Sadu

Tretmani tela

Pogledajte naše tretmane tela

Tretmani tela

Osećate se loše u svojoj koži? Naši kozmetolozi će se pobrinuti da ona ponovo bude lepa i zdrava.

Lasersko uklanjanje gljivica na noktima

LASERSKO UKLANJANJE GLJIVICA NA NOKTIMA

Gljivice na noktima nogu i ruku su najčešće nastaju zbog vlaženja šaka i stopala, različitih stanja smanjene imunosti, smanjena cirkulacija u donjim delovima udova, kao i smanjenje rasta nokta.

Lasersko uklanjanje tetovaže

LASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽE

Kozmedika za lasersko uklanjanje tetovaže koristi ND Yag Q-switch laser koji može u potpunosti ukloniti ili barem izbledeti tetovažu. ND Yag Q-switch laser je stvoren za uklanjanje pigmentacije na koži.

Uklanjanje strija laserom

LASERSKO UKLANJANJE STRIJA

Strije su oštećeno vezivno tkivo do čijeg oštećenja dolazi usled naglog rastezanja kože. Uglavnom nastaju u toku trudnoće, naglim gubitkom ili uvećanjem telesne težine ili zbog prebrzog rasta mišićne mase.

Zatezanje opuštene kože

ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE

Tokom života ili odredjenih dešavanja u životu, naš organizam i telo se menjaju. Opuštena koža tela najčešće nastaje prilikom oscilacije telesne težine ili nakon porodjaja. Zatezanje opuštene kože je bezbolan tretman.

Pregled grudi infracrvenim zracima

PREGLED GRUDI INFRACRVENIM ZRACIMA

Pregled grudi je apsolutno bezbolan i ne postoji nikakva opasnost od kontraindikacija. Većina žena zna da treba da proveri čvoriće koji se razlikuju od običnih. Međutim postoje i druge promene na koje bi trebalo paziti.

Lasersko podmladjivanje šaka

LASERSKO PODMLADJIVANJE ŠAKA

Podmladjivanje šaka, za lep i negovan izgled, je podjednako bitno kao i podmladjivanje vrata, dekoltea i lica, jer ako nešto preskočimo od ove četiri regije, to što nije tretirano će biti primećeno prvo.