Tretmani lica u Beogradu i Novom Sadu

TRETMANI LICA

Pogledajte naše tretmane lica

Tretmani lica

Kozmedika je ponosna na svoj asortiman tretmana lica koji se izvode laserima, radiotalasima i ultrazvukom. Naši tretmani lica su prilagodjeni svim uzrastima i tipovima kože.

Podizanje i zatezanje kapaka plasma laserom

PODIZANJE I ZATEZANJE KAPAKA PLASMA LASEROM

Podizanje kapaka plasma laserom počinjemo tako što nanosimo lokalnu anesteziju u vidu kreme na deo koji ćemo tretirati. Nakon što anestezija krene da deluje, plasma laserom krećemo da tretiramo očne kapke.

HIFU Ulthera - Duboki SMAS lifting - Beograd i Novi Sad

HIFU Ulthera
duboki SMAS lifting

HIFU ulthera smas lifting predstavlja najnoviju neinvazivnu metodu zatezanja, učvršćivanja i podizanja kože lica, vrata,dekoltea ili uništavnje masnih naslaga. Fokusiranim ultrazvukom zagrevano…

Lasersko podmladjivanje lica

LASERSKO PODMLADJIVANJE LICA

Lasersko podmladjivanje lica preporučuje se osobama koje žele da zadrže mladalački izgled, kod blaže ili srednje izražene oštećene kože izazvane suncem kao što su: manje bore, beživotni izgled kože…

Lasersko uklanjanje akni i ožiljaka

LASERSKO UKLANJANJE AKNI I OŽILJAKA

Za lasersko uklanjanje akni koristi se svetlosna energija od 530nm kako bi prebacio potrebnu energiju u dublje slojeve kože dermis i subkutis i time podstakao određene procese.

Lasersko uklanjanje pega i fleka

LASERSKO UKLANJANJE PEGA I FLEKA

Smeđe mrlje, pege, fleke ili “hiperpigmentacija” su zapravo koncentracija melanina koja se na suncu tokom dugog vremenskog perioda iskazuje na taj način. Melanin je pigment koji daje boju kože i kose, i štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.

Tretman lica Golden lift

TRETMAN LICA
GOLDEN LIFT

Tretman lica “Golden lift” je poslednji trend tretmana aparaturnom tehnikom. Sam aparat poseduje četiri funkcije, kojima istovremenom utiče na kožu lica. Tretman je izuzetno prijatan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Tretman lica crna lutkica

LASERSKI TRETMAN CRNA LUTKICA

Laserski tretman lica „Crna lutkica“ je jedan od najnaprednijih laserskih tretmana lica kojim se postiže podmlađivanje, smanjuju bore, smanjuje se lučenje sebuma iz lojnih (sebacealnih) žlezda, uklanjaju mitiseri, smanjuju se proširene pore…

lasersko uklanjanje trajne sminke

LASERSKO UKLANJANJE TRAJNE ŠMINKE

Uklanjanja trajne šminke laserom se radi ND Yag q-switch laserom. Pigment trajne šminke upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

Dubinsko čišćenje lica

DUBINSKO ČIŠĆENJE
LICA

Osnov zdrave i lepe kože je čisto i negovano lice. Dubinsko čiščenje lica preporučujemo kako za održavanje kože lica čistom i negovanom, tako i pre bilo kog tretmana laserom ili radiotalasima.

lifting-lica-radiotalasima

LIFTING LICA
RADIOTALASIMA

Kada se tkivo duboko zagreva, stimuliše se rast novog kolagena i elastina, koji će popuniti međuprostor i vratiti koži izgubljen kolagen i elastin, nakon čega će koža biti vidno mekša, belja i zategnutija.

Uklanjanje akni i ožiljaka radiotalasima

UKLANJANJE AKNI I OŽILJAKA RADIOTALASIMA

Radiofrekventni talasi proizvode toplotu i penetrišu je duboku u kožu uz pomoć nuklearne tehnike. Zbog na osnovu toga je tretman lica prijatan, a što je najvažnije bezopasan i nema kontraindikacije.

Frakcioni lifting lica

FRAKCIONI LIFTING
LICA

Fraksal je jedan od najboljih aparata protiv starenja. Patentirana tehnologija koristi termalnu radiofrekvenciju. jednostavna neinvazivna metoda koja je potpuno bezbolna, ali veoma učinkovita…

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

ČIŠĆENJE LICA ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM

Čiscenje lica UZ špatulom se preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman. Ovakvim čišćenjem izbegavaju se sve metode agresivnog čišćenja lica.

Uklanjanje tamnih i naduvenih podočnjaka

UKLANJANJE TAMNIH PODOČNJAKA

Tamni podočnjaci na našem licu mogu da se pojave zbog genetska predispozicija, pušenje, loša cirkulacija, loša ishrana, alergijske reakcije ili nepravilni ritam spavanja.

uklanjanje bora plasma laserom

UKLANJANJE BORA PLASMA LASEROM

Uklanjanje bora plasma laserom je neagresivna, nehiruška metoda zatezanja kože, gde je najveća prednost tzv. plasma blic, odnosno elektrostatičko pražnjenje, koji se dešava na samom vrhu plasma lasera.

Udisanje čistog kiseonika

UDISANJE ČISTOG
KISEONIKA

Udisanje cistog kiseonika pomaže prehranu mozga i mišića i pospešuje rad srca. Udisanje cistog kiseonika je potretbno onima koji boluju od hroničnog bronhitisa, srčanih boslesti, emfizema, cistične fibroze…