O nama - Misija - Vizija

Kozmedika

Ko smo mi?
About

O Kozmedici

Kozmedika se u Beogradu nalazi na samo par metara od Bulevara kralja Aleksandra, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. U Novom Sadu se nalazimo na Grbavici u mirnoj ulici nedaleko od centra grada. Svojim prijatnim ambijentom klijentima pružamo utočište za opuštanje i odmor.

Naš tim

Naši tim čine kozmetolozi potkovani znanjem i dugogodišnjim iskustvom. Savestno obavljamo svoj posao s ljubavlju i velikom željom da se efekti našeg rada što pre uoče. Imamo individualan pristup svakom klijentu kako bi na što bollji način mogli da udjemo u srž Vašeg problema.

Misija

Svojim asortimanom tretmana lica, tela i uklanjanja promena težiti da naši klijenti dolazak kod nas dožive kao stil života. Uz stručan i motivisan kadar pružiti najbolju uslugu u ugodnom okruženju. Rastom, dobrim poslovanjem, unapređenju procesa rada, zadovoljenju potrošača doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Aparati nove generacije

Imamo široku paletu tretmana za negu lica, tela i uklanjanje promena na koži. Svi tretmani se izvode laserima, radiotalasima i ultrazvučnim aparatima nove generacije. Opredelili smo se za tu vrstu aparaturne tehnike jer omogućavaju brzo vidljive i dugotrajne rezultate pri tretmanima lica i tela.

Vizija

U ne tako dalekoj budućnosti, kao lidera u oblasti kozmetologije u Beogradu, Novom Sadu i drugih gradovima u Srbiji i sinonim za efikasne tretmane lica, tela i uklanjanja promena na koži. Biti za korak ispred drugih, prateći svedske trendove i poslovati u skladu sa vremenom i modernim načinom života.

About

Povežimo se

Kozmedika u Medijima

Ponosni smo na naša gostovanja i nastupe u TV emisijama