Lifting lica radiotalasima

Lifting lica radiotalasima u Beogradu
About

Lifting lica radiotalasima

Lifting lica radiotalasima u Beogradu

Lifting lica radiotalasima je savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i bezbedna metoda za negu lica kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije. To je visoko delotvoran i bezbedan postupak koji u potpunosti odstranjuje tradicionalne injekcije s iglama i mikro-iglama. Postupkom dermoelektroporacije moguće je neinvazivnim putem preko kože, a ne ubodima iglama, u kožu i potkožno tkivo uneti i velike molekule, kao što su hijaluronska kiselina, fosfatidil holin, kolagen, vitamini, diuretici, vazdilatori i dr.

Liftingom lica radiotalasima se postiže:
– podmlađivanje kože
– duboka hidratacija kože
– uklanjanje i smanjivanje bora
– mezobotoks tj. postizanje blagog efekta botoks tretmana, ali bez toksina
– zatezanje kože i lifting
– smanjivanje i otklanjanje hiperigmentacije
– crvenilo i prošireni kapilari
– melazma

Efekat zatezanja kože postiže se tako što aktivni sastojci omekšavaju teksturu kože, a stimulacijom fibroblasta i aktiviranjem kolagenske sinteze stvara se lifting efekat. Ono što je značajno kod Kvadripolarne radiotalasne mezoterapije lica jeste da se uz efekat liftinga vrši istovremeno i pomlađivanje i oporavak kože. Pri tome se vidno poboljšavaju njena struktura, izgled i kvalitet, za razliku od hirurškog liftinga gde su potrebni dodatni posebni tretmani za ostvarenje tih efekata. Nakon tretmana ostaje mnogo prirodniji izgled lica, čime je u potpunosti očuvana njegovu personalnost i jedinstvenost.

Lifting lica radiotalasima usklađuje se sa potrebama svakog klijenta ponaosob prema specifičnostima njegovih estetskih potreba i želja. Preporučeno je da se tretman radi u seriji od 3 ponavljanja u razmaku od 7 dana.

Upozorenja

Pročitajte ko ne sme da radi tretmane i ostale važne napomene!

About