Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Lasersko uklanjanje strija u Beogradu
About

Lasersko uklanjanje strija

Lasersko uklanjanje strija u Beogradu

Uklanjanje strija fraksalom je nešto na šta smo posebno ponosni što možemo da ponudimo našim klijentima. Strije su oštećeno vezivno tkivo do čijeg oštećenja dolazi usled naglog rastezanja kože. Uglavnom nastaju u toku trudnoće, naglim gubitkom ili uvećanjem telesne težine, kod ljudi koje se bave sportom zbog prebrzog rasta mišićne mase…

Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva. Zbog naglog rastezanja kože, vezivno tkivo, koje podupire strukturu čovekovog tela, ne može toliko brzo da se prilagoditi i dolazi do njegova “pucanja”.

Za razvoj strija je, uz genetiku, najvažnija brzina menjanja telesne mase. Što je brže menjanje telesne mase, to je veće oštećenje kože. Nakon nastanka strtije su svetlo crvene boje, jer u tom stanju je tkivo iskidano i krvni sudovi se provide, posle odredjenog vremenskog perioda krvni sudovi se skupljaju i strije postaju bele i uglavnom budu malo uže.

Uklanjanje strija vršimo laserom

Tretmana se radi Fraksalom: Koristiće jedinstvenu inovativnu platformu termalne radiofrekvencije, visoka energija prodire u sloj kože u kome vrši sintezu kolagena i elastina obnavljajući oštećeno vezivno tkivo.

Tretman uklanjanja strija laserom je potpuno prijatan i bezbolan. Tokom tretmana oseća se blaga toplota. Tretman je namenjem za oba pola i nema starosnih ograničenja.

Koliko je potrebno tretmana uklanjanje strija?

Da bi efekat bio potpun, potrebno je ispoštovati i uraditi seriju od 9 tretmana.
– Prvih 6 tretmana rade se u razmaku od 10 dana
– Sledeća 2 tretmana u razmaku od 15 dana
– Poslednji tretman se radi posle mesec dana

Upozorenja

Pročitajte ko ne sme da radi tretmane i ostale važne napomene!

About