Lasersko podmladjivanje šaka

Lasersko podmladjivanje šaka u Beogradu
About

Lasersko podmladjivanje šaka

Lasersko podmladjivanje šaka u Beogradu

Lasersko podmladjivanje šaka

Podmladjivanje šaka, za lep i negovan izgled, je podjednako bitno kao i podmladjivanje vrata, dekoltea i lica, jer ako nešto preskočimo od ove četiri regije, to što nije tretirano će biti primećeno prvo.

Razna dermatološka istraživanja su dokazala da koža šaka stari brže nego koža dekoltea, vrata ili lica, jer je tanka i konstanto izložena spoljašnjem uticaju poput UV zračenja, vetra, niskih temperatura.

Prve znake starenja kože na rukama možemo primetiti već posle tridesete godine.

Lasersko podmladjivanje šaka u Beogradu

Lasersko podmladjivanje šaka u Kozmedici radimo kombinacijom više aparaturnih tehnika. Vrsta kombinacije lasera zavisi od stanja šaka. Veoma česta pojava, koja šake čini starijima, osim smežurane, suve i ispucale kože je pojava hiperpigmentacije.

Hiperpigmentacija na rukama može biti od pojave sunčevih ili staračkih pega i fleka, koje tokom protoka vremena mogu da prerastu u keratoze.

Ako postoji hiperpigmentacija na šakama, njih uklanjamo prvo. Uklanjanje hiperpigmentacije na šakama radimo ND Yag ili plasma laserom, u zavisnosti od stanja na terenu.

Nakon otklanjanja hiperpigmentacije, smežuranu, ispucalu i suvu kožu regenerišemo fraksalom, e’light laserom i penetracijom kolagena i elastina u kožu.

Lasersko podmladjivanje šaka | Koliko je tretana potrebno?

Optimalan broj tretmana za podmladjivanje šaka je pet.

Upozorenja

Pročitajte ko ne sme da radi tretmane i ostale važne napomene!

About