Podmladjivanje lica laserom

Lasersko podmladjivanje lica

Lasersko podmladjivanje lica u Beogradu
About

Lasersko podmladjivanje lica

Lasersko podmladjivanje lica u Beogradu

Lasersko podmladjivanje lica preporučuje se osobama koje žele da zadrže mladalački izgled, kod blaže ili srednje izražene oštećene kože izazvane suncem kao što su: manje bore, beživotni izgled kože, kapilari, crvenilo i pigmentacija. Brojna istraživanja pokazala su kako većina ispitanika, suprotno očekivanjima, bore ne smatra znakom starenja, nego su to pigmentacija i neujednačenost tena zbog oštećenja kože izazvane suncem.

Lasersko podmladjivanje lica preporučuje se neposredno pre nekog važnog događaja, ako želite da zablistate i lepo izgledate, ako nemate mnogo vremena za sebe i želite na brzinu da uklonite umoran i beživotni izgled lica nakon neprospavane noći, tada su Vam tretmani od velike pomoći.

Lasersko podmladjivanje lica u svrhu prevencije starenja preporučuje se svima nakon 30-ih, pa do 50-ih godina. Za uklanjanje znakova oštećenja kože nema starosne granice. Najnovija istraživanja dokazala su da je moguće znatno usporiti starenje, ako se tretmani protiv starenja primene na vreme. Agresivniji tretmani ili operacije tada nisu ni potrebni. Savetuje se da ne čekate razvoj bora, već da na vreme počnete sa tretmanima kako bi ste zadržali što duže mladalački izgled lica.

Znaci prevremenog starenja kože su : pigmentacija, suva, tanka i osetljiva koža, kapilari i crvenilo kože, proširene pore, početno i srednje izražene bore, neujednačen ten kože i stanjivanje kože.

Šta se postiže laserskim podmladjivanjem?

Laserskim podmladjivanjem lica postiže smanjenje sitnih i srednje izraženih bora i sprečava razvoj novih. Razvoj novog kolagena smanjuje bore i poboljšava izgled i kvalitet kože. Neujednačenost tena nestaje, koža postaje sjajna i sveža, zategnuta, elastična, glatka i lepšeg izgleda, uklanja se umorni i beživotni izgled lica. Stimulacijom metabolizma koji godinama opada koža postaje otpornija, deblja i jača.

Kada se rade tretmani laserskog podmladjivanja?

Tretman laserskog podmladjivanja lica radi se jednom mesečno, a preporučen broj tretmana je 6 kako bi efekat bio potpun.

Šta nije preporučljivo raditi posle tretmana:

– 24h nakon tretmana nije poželjno da tretirana zona dodje u kontakt sa toplom vodom
– Poželjno je 2 do 3 dana nakon tretmana izbegavati sunce, solarijum i kreme za samopotamnjivanje (ako koža mora biti izložena na suncu, obavezno je koristiti kreme sa visokim zaštitnim faktorom)
– Izbegavati trljanje i češanje tretirane regije
– Poželjno je ne šminkati se 24h nakon tretmana

Upozorenja

Pročitajte ko ne sme da radi tretmane i ostale važne napomene!

About