Laserski tretman lica “Crna lutkica“

Laserski tretman lica “Crna lutkica“ u Beogradu
About

Laserski tretman lica “Crna lutkica“

Laserski tretman lica “Crna lutkica“ u Beogradu

Laserski tretman lica “Crna lutkica“ daje koži porcelanski sjaj!

Laserski tretman lica “Crna lutkica” je kombinacija lasera sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

Najsavremeniji ND Yag laser isporučuje impulse svetlosti visokog inteziteta sa maksimalnim uspesima za uklanjanje nepravilnosti na koži.

Laserski tretman lica „Crna lutkica“ je jedan od najnaprednijih laserskih tretmana lica kojim se postiže podmlađivanje, smanjuju bore, smanjuje se lučenje sebuma iz lojnih (sebacealnih) žlezda, uklanjaju mitiseri, smanjuju se proširene pore koje proističu iz spoljašnjeg sloja kože (stratum corneum), smanjuju akne i ožiljci, uklanjaju izumrle ćelije iz površinskog sloja epiderma, stimuliše rast kolagena i elastina, ubrzava mikrocirkulacija kože, poboljšava tekstura kože lica, vraća sjaj i glatkoću kože lica.

Da li je tretman bolan?

Laserski tretman lica “Crna lutkica” je bezbolna, neinvazivna i nežna metoda. Većina ljudi opisuje da osećaju toplotu koja je prijatna i podnošljiva.

Koliko traje laserski tretman lica “Crna lutkica”?

Laserski tretman lica “Crna lutkica” traje oko 45 minuta od početka do kraja. (I dodatnih 15-ak minuta za konsultacije).

Kako funkcioniše laserski tretman lica “Crna lutkica”?

Laserski tretman lica “Crna lutkica” funkcioniše tako što se prvo nanese krema od ugljenika, poznatija kao “vulkanska pasta” sa česticama srebra na celo lice i ostavlja se da se suši oko 15 minuta. Zatim, ND Yag q switch laserom se ugljenikove čestice putem laserske svetlosti apsorbuju u kožu.

Uzimajući u obzir da se laserski zraci “kreću” preko kože dobija se piling kože. Termički efekat laserskog snopa stimuliše obnovu kolagena i elastina, ubrzavajući mikrocirkulaciju, tako da dobijamo efekat podmlađivanja vrlo brzo. Tretman je prijatan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Koliko je potrebno tretmana?

Laserski tretman lica “Crna lutkica” za maksimalan efekat potrebno je raditi u seriji od 5 do 7 tretmana, ali je razlika primetna već nakon prvog tretmana. Preporučeno je da se tretman radi jednom u 7 dana.

Upozorenja

Pročitajte ko ne sme da radi tretmane i ostale važne napomene!

About