About

Frakcioni lifting lica

Frakcioni lifting lica u Beogradu

Svaka osoba stari svojim tempom i na različite načine. Neki s godinama dobijaju staračke pege, mrlje od sunca ili crvenilo kože, a drugi ipak imaju proširene pore, bore ili im je koža manje zategnuta. Moguće je da se prepoznajete u jednom ili u više ovih stanja.

Frakcioni lifting lica je jedinstvena metoda za smanjenje starenja kože. Tehnika je posebno učinkovita kako na koži lica, tako i na koži vrata i dekoltea i može se primeniti na bilo koji tip kože.

Frakcioni lifting lica

Fraksal je jedan od najboljih aparata protiv starenja. Patentirana tehnologija koristi termalnu radiofrekvenciju. jednostavna neinvazivna metoda koja je potpuno bezbolna.

Tokom tretmana sonda koristi 1-6 miliona Hz radio termalne radiofrekvencije, dok zlatne elektrode, prenose toplotu u dubini kože.

Energija visoke frekvencije prodiru u sloj kože , izazivajući kontrakcije kolagena, aktiviranje i rekonstrukciju novog kolagena . Sveobuhvatno rešava različite probleme kože , kao što su sužavanje velikih pora , podiže opuštenu kožu tj. podiže tonus kompletne kože lica, uklanja manje bore i druge znake starenje.

Da li je tretman frakcioni lifting lica bolan:

– Tretman je aposludno bezbolan i prijatan.
– Tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Kako se pripremiti za tretman frakcioni lifting lica:

Kožu pre tretmana morate detaljno očistiti i osušiti, ukloniti make up, kreme, ulja ili proizvode za samotamnjenje. Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne sme biti izloženo sunčevoj svetlosti ili solariju minimum 3 dana pre tretmana.

Upozorenja

Pročitajte ko ne sme da radi tretmane i ostale važne napomene!

About